December Actie: Win je aankoopbedrag terug!

 

Laat je aankoopbon in de hoed achter en maak kans op 1 van de 3 cadeaubonnen ter waarde van je aankoopbedrag.

PuurSan TerugWinActie 2014 emailing

Aubade serie Woodstock Memories

Aubade PuurSan Aubade PuurSan1

Besloten presale VIP avond voor de leden van DCA op 02-07-2014

Ultimate strapless Lace

Ultimate Strapless Lace_precious red

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook verkrijgbaar in de kleuren zwart en ivoor.

Pleasure State

 

puursan ondermode5Pleasure State White Label

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

puursan ondermode6 Pleasure State Couture

 

 

 

 

 

 

 

 

puursan ondermode2Pleasure State VIP

Prima Donna de Kensington, de Sparkling en de Symphony

PrimaDonna_Kensington_PuurSan ondermode PrimaDonna_Symphony_PuurSan ondermodePrimaDonna_Sparkling_PuurSan ondermode

Van Marie Jo Jane de Topaz Blue

Marie_Jo_Jane_Topaz_Blue_PuurSan ondermode

Sale: 30% korting op alles!

sale juli 2014 PuurSan ondermode

PINK SATURDAY EN DE HANDJES-BH VAN PUURSAN

Tegenwoordig praat ik met mijn accountmanager niet meer over financiële zaken, maar over bh’s.

Ja, daar moest ik ook even aan wennen. Hij niet. Hij zit duidelijk al langer in de lingerie. Logisch, want zijn vrouw heeft tegenwoordig een eigen zaak in luxe ondermode.
En aangezien ik dinsdag een feestje heb – en ik graag een mooie bh wil voor onder mijn nieuwe roze shirtje – besluit ik om eens te gaan kijken bij PuurSan in Hoevelaken (vlakbij Amersfoort). Een winkel met een,volgens de site“warme en huiselijke sfeer”.

Welkom!bh3

Het valt me direct op dat eigenaresse Sandra iedereen met een openhartig ‘welkom’ begroet. De zaak is sfeervol en – inderdaad – huiselijk. Maar wat me het meest opvalt is mijn gevoel van welbehagen. Het zachte tapijt, de prachtige kroonluchter en vooral: de rust.

 

Eerste kennismaking: geslaagd. Nu de bh nog.

Sandra is duidelijk van het multitasken. Ze schenkt koffie, laat me de winkel zien en legt ondertussen uit hoe ze bij PuurSan werken. “Zoals je ziet hangt er niet teveel hier. Wat je ziet is beleving”, legt ze uit. “Pas als we wéten wat iemand wil, dán trekken we de lades open.”

En die lades…. O boy!

De ‘aankleding’ is inderdaad schaars, maar dat oogt juist lekker rustig. Vaak zakt de moed me al in de schoenen bij het zien van al die rekken en hangertjes. Zo’n winkel is dan zo vól. En dan ben ik zo weer weg. Nu ben ik vooral… nieuwsgierig.

bh6“En als ik nou zeg dat ik een roze bh wil?”

“Ik heb er genoeg. Maar de vraag is: welk model heb je nodig?”

Bijzondere borsten

Ik vertel Sandra dat ik vroeger een borstverkleiningsoperatie heb gehad. Dat daardoor de vorm van mijn borsten ‘bijzonder’ is. Ze vraagt wat voor BH ik nu draag en welke maat ik heb. Dan haalt ze een paar modellen uit de lades. Ik werp snel een blik op al het moois dat daar ligt ga dan fluks de paskamer in.

“Een plungemodel met hartjesvorm! Ik ben verliefd!”

Ik kies uiteindelijk een roze ‘plungemodel’. De bh is gemaakt van een gladde stof, hij is een tikkie stoer en het allerbelangrijkste: hij zit me als gegoten. Als hij in de winkel tussen de andere setjes had gehangen, had ik hem waarschijnlijk nooit gevonden, maar het is echt zo: deze is voor mij gemaakt! Slipje erbij, afrekenen maar!

Ik ben verliefd!

Maar Sandra is nog niet klaar met me. Of ik wel eens van een ‘handjes-bh’ hebt gehoord. Eh. Nu je het zegt. Begon mijn accountmanager daar laatst niet over?!

“Een handjes-bh?!”

Handjes-Bh blijkt de officieuze benaming te zijn voor een strapless bh. Aan de binnenkant tekenen zich een soort ‘handjes’ af, die de borsten als het ware omsluiten en omhoogduwen. “Jaja”, grinnik ik. “In theorie klinkt het altijd goed.”

Dat het niet alleen maar theorie is, zie ik even later als ik voor de spiegel sta. Wauwie! Hitte & Haltertopjes here I come!

“Er zijn zoveel vrouwen die met een verkeerde bh-maat lopen. Zo zonde!”

De enige echte handjes-Bh!

Een kwartiertje later ben ik niet alleen een roze setje rijker, maar ook de trotste bezitter van een heuse ‘handjes-bh’. “Niet in de wasmachine”, zegt Sandra. “Dan gaat hij kapot”. “Op de handjeswas”, grap ik.

De juiste ondersteuning

Als ik thuiskom vraagt Paul verwonderd waarom ik zo vrolijk ben. Ik laat hem de tas van PuurSan zien en roep dat ik verliefd ben. “De juiste ondersteuning,” zeg ik. “Dát is waar een vrouw blij van wordt!”

Lees meer…

PuurSan Ondermode | Westerdorpsstraat 7, 3871 AT Hoevelaken | Bel ons via 033 - 200 0247

Puursan Ondermode op Facebook Contact met Puursan Ondermode