Ladies Lingerie-Night

Een gezellige avond bij PuurSan Ondermode

LADIES LINGERIE-NIGHT

Wat houdt het in en hoe gaat het in zijn werk?
De Ladies Lingerie-Night is een gezellige avond bij PuurSan Ondermode. Onder het genot van een hapje en een drankje krijgt u een persoonlijk kleur- en stijladvies uit onze uitgebreide collectie lingerie en badmode.

 

Hoe lang duurt een party?
Een party is drie uur lang gezelligheid, vrouwenpraat en leerzame weetjes! De avond begint om 19.00 uur en tijdens deze avond krijgen de gasten ruim de tijd om vragen te stellen, adviezen in te winnen en te passen.

 

Wat hebben wij in ons assortiment?
Voor ieder wat wils, voor jong en oud. Onze collectie gaat van basis lingerie tot en met pikante lingerie. Van omvang 65 t/m 100 en van cup A t/m L. Badmode, nachtmode en lingerie. Onze collectie is zeer uitgebreid, mooi en van goede kwaliteit. Wij verkopen diverse merken, zoals Prima donna, Marie jo, Pleasure State, Freya, Fantasie, Ulla, Lise charmel, Aubade, Calvin Klein, Miracle Suit, Seafolly etc.

 

Wat zijn de kosten van een Ladies-Night ?
Er zijn geen kosten aan deze gezellige avond verbonden. De enige voorwaarde is dat het gezelschap uit minimaal 5 personen bestaat. Als gastvrouw geniet je van een mooie korting op de volledige aankoop van de avond. Heeft u interesse of vragen over Ladies Lingerie-Night, dan kunt u ons bellen of mailen.

Lingerie party Amersfoort Hoevelaken PuurSan
Heeft u vragen over PuurSan Ondermode? Neem gerust contact met ons op!