Lingerie Styling Specialiste

Professioneel maat- en stylingadvies

LINGERIE STYLING SPECIALISTE

Veel vrouwen ervaren lingerie kopen als niet prettig, maar dat hoeft het echt niet zo te zijn. Het kan ook gewoon een verwenmoment zijn. Met bovendien een geweldig effect. Een goede outfit, een goed humeur en een gezonde dosis zelfvertrouwen begint bij lingerie die perfect zit en u er op u mooist doet uitzien. En dat kan enkel als uw beha perfect is aangepast aan uw figuur en het effect dat uw zoekt. Daarom is professioneel maat- en stylingadvies zo belangrijk.

 

Waar hoor je op te letten bij een goed zittende bh?
Heeft u grote of kleine borsten? Een vlakke borst of een volle borst? Brede of smalle schouders. Heeft u lange benen of bent u eerder klein? Heeft u een uitgesproken taille? Een buikje? Mooie rondingen? Ieder lichaam is anders.

 

Wij laten u zien hoe u figuur het beste uitkomt
Onze lingerie stylistes adviseren u met de juiste lingerie zodat uw figuur het beste uitkomt. Wij helpen u ontdekken hoe u een voor uzelf een ideaal silhouet creëert. Samen gaan wij kijken hoe wij uw sterke kanten meer naar voren kunnen halen en de eventuele minpuntjes gaan we samen camoufleren door middel van bijvoorbeeld shapewear. Goede shapewear kan hierbij helpen onder je favoriete outfit.  Om deze missie te laten slagen volgen wij veel trainingen om up to date te blijven van de ontwikkelingen in de lingerie.

Lingerie styling specialiste PuurSan Ondermode
Benieuwd naar onze dames collectie?
Lingerie Styling Specialiste Hoevelaken PuurSan Ondermode

LINGERIE STYLING-LABEL

Wij bezitten het kwaliteitslabel van Van de Velden. Dit kwaliteitslabel wordt enkel en alleen gegeven aan speciaalzaken die een professionele opleiding van lingeriegroep Van de Velde volgen.

 

Bij PuurSan met het Lingerie Styling-label ……….

  • krijgt u professioneel maat- en stylingadvies. Een Lingerie Styling specialiste bepaalt uw maat op de juiste manier, zoekt een snit uit die u nog mooier maakt en gaat voor de perfecte match met uw outfit.
  • heeft u extra veel keuze aan stijlen en modellen. Enkel de winkels die een voldoende groot aanbod in de rekken hebben komen in  aanmerking.
  • zijn de kwaliteitsmerken voldoende vertegenwoordigd
  • zijn de paskamers comfortabel en ruim en is de service discreet.

 

Wist u dat ?

Lingeriespeciaalzaken met het kwaliteitslabel “lingeriestyling specialiste” krijgen twee keer per jaar een mystery-shopper  op bezoek van een externe firma. Deze mystery-shopper beoordeelt onze service in de winkel. Ons streven is om een zo hoog mogelijke score daarin te behalen zodat we onze klanten de beloofde service kunnen garanderen.

 

Zo herken je een Lingerie Styling-speciaalzaak:

  • een gepersonaliseerd certificaat én het daarbij horende logo
  • aangepast promotiemateriaal in de winkel
Heeft u vragen over PuurSan Ondermode? Neem gerust contact met ons op!